grattis

GRATTIS lillebror :)

Överrasknings fest för Roger i lördags :) mycket trevligt :) skratt,glädje,dans,nyheter och kärlek en fuländad kväll :)

I går va bara jag och mitt hjärta hemma och kramades , va väl lite sletna från gårdagen .. kollade 2 filmer sern lite mer tv , jag va snäll och lagade mat och sen va det lite mer tv och sen va det Beck :) men ja som vanligt så somnade jag :P jag måste nog  vara världens roligaste att kolla film med ;) ?!

Dagen började med att jag körde hjärtat till jobb och sen hade jag hela dagen planerad... jag skulle till pappas jobb, till gymet, städa och massa mer .. men det blev inte så ågot mycket tråkigt hände . ;( fy vad allt kan förändras  bara över en natt , bokstavligt talat :(

så jag har varit med emma hela dagen . och ovanpå allt som redan hänt så självklart så lägger min bil av . men sån tur e det så har jag tonny som fixar han det till mig i morgon :)

Nu sitter jag och kollar CSI pratar med emma i telefonen och så väntar jag på hjärtat ( v )

....

ja nu va det verkligen längesedan jag skrev här :P Och mycket har hänt :) Mest positiva saker faktiskt :)
det bästa är väl att jag är så otroligt förälskad och lycklig :)
Jag som satt för en och en halv månadsen och sa att jag ska inte ha ett förhållande , jag skulle vara singel .. haha men så blev det inte :) Allt började på Nyår och sen har det bara gått framåt och jag är så glad att jag har dig ( v )

Något jag har lärt mig den senaste tiden är verkligen att inte lyssna på rykten om andra .. jag har gjort de om 3 personer och när jag väl gav dom en chans så va dom inte alls som jag trodde utan hur trevliga som helst :)

vill bara säga att Elin du är en ängel ! uch och fy vad jag älskar dig!


Sara . Där är ingen som ska få trampa på dig , du är en av dom absolut bästa vännerna man kan ha som fan ta dom som gör dig illa !
Du är en av dom få man verkligen kan lita på till 100 % och du , Me love you !


Emelie, Johan , Ylva  ( v )

RSS 2.0