Massa fixande :)

I dag har jag varit med min elin :) vi har varit ute på ett stort uppdrag ;P vi har fixat nästan allt inför Johans present och allt inför i morgon :) så jävla bra det kommer bli :) ja fattar du inte att vi tycker om dig sen innan så lär det göra det efter detta :P hahah :)
Sjuk kul har de varit i dag vi har båda varit på flippppat humör så ja va glada att ni inte varit med oss :P

Efter allt fixandet så körde vi och fikade och snackade lite :)

Elin, johan, ylva, Nea, sara,pappis och emelie ni har så sjukt rätt ( v )

"I'm everything I am, Because you love me ( v ) "


Riktigt roligt !

GRATTIS JOHAN !

hej hopp :) i dag så var jag och elin uppe och sjöng för vårt lilla födelsedagsbarn redan halv 7 :D (anledning till att vi ringde så tidigt va till viss del för att jag vill ge igen lite för alla mornar som du väck mig :P) Efter de så körde jag till Jonicka och fixade mina naglar :) Sen hem en sväng till Elin ingen och vi 12 kom Sara och hämtade mig och vi körde till väla ! Där det blev lunch massa prat :) riktigt roligt och lärorikt ! och jag säger bara det , ja ni som känner sara vet ju de sen innan, att hon är en helt sjukt härlig vän ! det är ärlighet rakt igenom ! och de du sa till mig , de värmde i hjärtat, tack för att du e så jävla go :) och du vet att de e ömsesidigt !
Du fick mig att fatta i dag , det e fan inte lönt !

(lite Neseril eller Otrivin det hjälper ;D hahaha  )

Elin och Johan vad hade jag gjort utan er ? ni e så jävla bra ! jag vet alltid att ni finns där och det är en underbar känsla :) Ni gör mig altid på bra humör :) Framförallt ni förstår mig ! vilket kanske inte är det lättaste alltid men ni försöker ! och det är de som betyder! Elin du har jag funnits i mitt liv ett bra tag och det ska förbli så ! vi e så sjukt lika när det kommer till den känsomässiga biten och det e nog därför du hjälper mig så bra med allt du säger.
Ni vet vad jag behöver!
Elin och Johan gör bulan glad :;P


Ylva
! ja, du vet ( v )


"Gotta Go my own way"




!!!!!

Elin och Johan ni e bäst !

Det va ett tag sen ..

Ja det va ett tag sen jag skrev blogg nu ..

I går vainte riktigt en av mina bästa dagar , fyfan för att ha tadslälling , det gör så sjukt ont och man blir på SÅ dåligt humör :S men men Johan Elin och Anders ändrade på mitt dåliga humör  och fick mig att skratta riktigt mycket ! Ja i går hände väl inte allt för mycket, va i Malmö med pappa hos tandläkaren sen till pappas kontor och åt frukost och lunch med hans chef  riktigt trevligt :) Sen när jag kom hem va det soffan som gällde för allt gjorde ont ... Men vid 7 tiden bar det av till Elin och Anders :) vid 8 kom Johan och vi kollade Idol och fulllllllade oss som vanligt och alltid lika kul :)
Som själv i radhuset i natt för första gången ... det va lite läskigt , låg på soffan till 7 i morse sen givk jag upp och la mig :)

Än så länge i dag har det inte hänt så mycket bara pratat med Elon och Johan och nu väntar jag på min bebis river ska ut och promenixa i skogen :) fan vad jag saknar han ! helt sjukt !
i kväll blir det party :D Ninis har tjejkväll för hon har fyllt år så jag och Elin ska dit vid 7 :D ska bli jäte kul :D
 

RSS 2.0